Grindeanu, despre eiminarea taxei de la podul de la Cernavodă: „Dacă se vine cu compensarea din altă parte, nu am niciun fel de problemă”

Sorin Grindeanu/FACEBOOK

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că taxa de la podul de la Cernavodă aduce venituri importante pentru CNAIR, iar eliminarea ei nu poate fi realizată decât dacă banii sunt compensați din altă parte.

„Există diverse forme în țările care au infrastructură dezvoltată de a se lua taxe. România nu are o asemenea infrastructură și nu poate percepe taxe separate pe o autostradă, când tu nu ai o autostradă cap-coadă. Această taxă de la podul de la Cernavodă aduce venituri importante pentru CNAIR. Mie nu mi-ar displăcea eliminarea acestei taxe, dar dacă mi se asigură la Transporturi, la CNAIR, finanțarea și compensarea acestei sume din altă parte”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul susține că, în acest moment , nu poate priva CNAIR-ul de peste 30 de milioane de lei.

„Dacă se vine cu compensarea din altă parte acestei sume, eu nu am niciun fel de problemă. (…) E foarte ușor să tăiem non-stop. Această sumă de unde o iau?”, afirmă Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.