Grindeanu, despre ancheta privind Aeroporturi Bucureşti: Sunt mai mult decât bucuros că în sfârşit pare că se face ordine

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că va sprijini ancheta DNA în legătură cu angajaţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. „Sunt mai mult decât bucuros că în sfârşit pare că se face ordine”, susține Grindeanu.

„Pot să vă spun, în schimb, că încurajez din tot sufletul această anchetă, pentru că, de vreun an de când cer managementului de acolo să organizeze licitaţia pe acele spaţii, s-au folosit de tot felul de chichiţe şi le ştiţi foarte bine – nu spun că sunt ilegale şi nu vreau să fiu interpretat – de a bloca această licitaţie. Poate că acum, şi sunt convins că odată cu această acţiune se va face lumină. (…) Sunt mai mult decât bucuros că în sfârşit pare că se face ordine”, a declarat Grindeanu, citat de News.ro.

Potrivit lui Grindeanu, la finalizarea anchetelor de către procurori va trimite la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti Corpul de Control.

Fostul director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) George Alexandru Ivan a fost reţinut, alături de trei oameni de afaceri, într-un dosar de luare de mită şi trafic de influenţă instrumentat de DNA. De asemenea, fostul director al Direcţiei Management Facilităţi Aeroportuare din cadrul CANB a fost plasat sub control judiciar. Procurorii îi acuză de luare de mită şi trafic de influenţă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.