Gorghiu nu mai vrea săli de jocuri de noroc in apropierea şcolilor

Senatoarea PNL Alina Gorghiu nu mai vrea ca sălile de jocuri de noroc să funcționeze în apropierea şcolilor, grădiniţelor, locurilor de joacă pentru copii sau a parcurilor.

”Sălile de jocuri de noroc nu au ce să caute în apropierea şcolilor, grădiniţelor, locurilor de joacă pentru copii sau a parcurilor. Mai bine prevenim decât să tratăm! Iar când subiectele sunt copiii şi tinerii sau privesc siguranţa, sănătatea şi educaţia lor, nu e loc de compromis”, a scris Alina Gorghiu într-o postare pe Facebook. 

În acest sens, a semnat o propunere legislativă bună şi care, sper, să fie adoptată în Parlament cu celeritate, privind modificările OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc (L859/2022).

”Statisticile pentru România privind dependenţa de jocuri de noroc şi pariuri sunt îngrijorătoare, iar fenomenul capătă amploare de la an la an. Pasivitatea nu este soluţia. Avem nevoie de legi clare care să protejeze acest segment al populaţiei extrem de vulnerabil. Nouă, celor din PNL, ne pasă şi vom pune umărul la orice iniţiativă care va ocroti copiii şi tinerii români”, a mai precizat Alina Gorghiu. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.