Gorghiu deranjată că există în partid liberali care critică PNL mai mult decât o face Ciolacu

Senatoarea PNL Alina Gorghiu susţine că în partid există liberali care critică formaţiunea mai mult decât o face preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. „Cred că e invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL”, a afirmat Gorghiu.

„Avem colegi în Partidul Naţional Liberal care şi de pe această scenă folosesc aceleaşi mesaje pe care le foloseşte PSD, dragii mei, şi anume că banii de la Guvern, din fonduri publice, se vor duce exclusiv pe la nişte primari, cum spune domnul Ciolacu: Dom-le, nu se duc la PSD. Nu, domnule, primarii PNL nu au beneficiat de fonduri în guvernarea PSD şi este foarte bine dacă bani din bugetul statului se duc şi în investiţiile comunităţilor liberale. 

Vă rog să vă bateţi pentru fiecare proiect şi să nu vă mai uitaţi la colegii care repetă mesajele PSD. Sunt toxice, obosesc în spaţiul public oamenii care cred în PNL. Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e  invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL. Stimaţi colegi, suntem o echipă de oameni puternici, indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant!”, a declarat Alina Gorghiu.

Senatoarea şi-a reafirmat susţinerea faţă de Florin Cîţu, susţinând că premierul va aduce „un aer de prospeţime şi o direcţie mai sănătoasă pentru PNL”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.