Gabriela Firea, noutăți despre Programul pentru Creşterea Natalităţii

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunţă că, din cele 12.400 de solicitări primite în cadrul Programului pentru Creşterea Natalităţii, doar puţin peste 6.200 au fost dosare pentru obţinerea sprijinului de 15.000 de lei, astfel că se pot trimite în continuare cereri.

„Vin cu noutăţi despre Programul Naţional Social pentru Creşterea Natalităţii. Suntem la zi cu înregistrarea dosarelor transmise din 5 decembrie 2022 şi până acum. Din cele 12.400 de solicitări primite, doar puţin peste 6.200 au fost dosare pentru obţinerea sprijinului de 15.000 de lei, iar restul mesajelor au fost dosare trimise de mai multe ori sau alte solicitări legate de program. Aşadar, puteţi trimite în continuare dosarele pentru există resurse financiare suficiente”, a transmis Gabriela Firea, pe Facebook.

Potrivit ministrului, s-a ajuns la zi cu înregistrarea tuturor dosarelor.

”Asta nu înseamnă că reducem ritmul, ci accelerăm pentru analiza dosarelor, transmiterea şi semnarea contractelor şi pentru comandarea voucherelor. Avem deja peste 2.700 de dosare declarate eligibile şi peste 1.900 de contracte transmise pentru a fi semnate. De asemenea, peste 1.000 de vouchere au fost comandate şi majoritatea au ajuns sau sunt pe drum către beneficiari. Cuplurile infertile au început deja să folosească aceste vouchere”, a adăugat ministrul Familiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.