sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăFederația Română de Gimnastică i-a mulțumit premierului Ciolacu

Federația Română de Gimnastică i-a mulțumit premierului Ciolacu

-

Federația Română de Gimnastică i-a mulțumit, într-o postare pe Facebook, premierului Marcel Ciolacu pentru că a premiat-o pe Sabrina Maneca-Voinea.

 „Mulțumim Premierului României pentru cuvintele  frumoase adresate Anei și pentru decizia de a oferi și Sabrinei Maneca-Voinea premiere echivalentă medaliei de bronz”, a scris Federația Română de Gimnastică.

Vineri, 16 august, Ana Maria Bărbosu a intrat oficial în posesia medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice, după un proces la TAS în care i s-a făcut dreptate.

La eveniment însă nu a fost singura premiată.

Colega sa, care a ajuns pe locul patru în competiție, Sabrina Voinea, a fost la rândul său premiată de Marcel Ciolacu.Sabrina Voinea a pierdut șansa de a câștiga o medalie la Jocurile Olimpice, chiar și după ce a depus o contestație la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Instanța a decis să respingă cererea gimnastei, lăsând-o astfel fără medalie.

Cu toate astea, Marcel Ciolacu a tratat-o ca pe o învingătoare. Sabrina Maneca-Voinea ar urma să primească suma de 60.000 de euro, chiar dacă nu a reușit să ocupe oficial un loc pe podiumul olimpic.

Marcel Ciolacu a scris, pe Facebook:

 „O fată frumoasă cu totul! Care de astăzi poate zâmbi din nou. Pentru că s-a facut dreptate. Bravo, Ana Maria! Meriți această medalie cu prisosință”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...