Dragoş Pîslaru anunță că mai mulți parlamentari USR se vor alătura proiectului REPER

Dragoș Pîslaru, sursa: Facebook

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru susține că noul partid REPER are deja sprijinul unui număr important de parlamentari USR. „Nu discutăm de doi-trei, discutăm de ordinul zecilor”, afirmă politicianul.

Membrii fondatori ai REPER sunt europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Alin Mituţa, Dragoş Tudorache şi Dacian Cioloş.

”Ca să putem avea o candidatură sau alta, noi construim acum ceva. Nu doar noi, cei cinci europarlamentari, se vor alătura şi parlamentari. Veţi vedea în perioada următoare acest lucru. Nu discutăm de doi-trei, discutăm de ordinul zecilor, asta este important de reţinut, şi deja avem câteva mii de oameni care s-au înscris pe platforma noastră şi o mulţime de alţi oameni care şi-au anunţat intenţia şi care se uită cât de serioasă este construcţia”, a declarat Dragoș Pîslaru, copreşedinte interimar al REPER, la Profit News TV.

Cererea de înfiinţare a partidului Reînnoim Proiectul European al României, cu denumirea prescurtată REPER, a fost depusă şi înregistrată, joi, la Tribunalul Bucureşti. Dacian Cioloş este unul dintre membrii fondatori.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.