luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalVIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am...

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

-

Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol.

Atacatorul a fost un bărbat în vârstă de 20 de ani din Pennsylvania, dar identitatea lui nu a fost confirmată încă definitiv. El a fost ucis de forțele de ordine.

Donald Trump a povestit pe platforma sa, Truth Social, că a fost lovit de un glonţ care i-a străpuns partea superioară a urechii, după ce un bărbat înarmat a deschis focul la mitingului său dintr-un orășel din Pennsylvania.

Fostul președinte a fost dus la un spital din apropiere, dar este în afara oricărui pericol.

„Vreau să mulţumesc US Secret Service şi tuturor forţelor de ordine pentru răspunsul lor rapid la împuşcăturile care care tocmai a avut loc în Butler, Pennsylvania. Cel mai important, vreau să transmit condoleanţele mele familiei persoanei care a fost ucisă la miting şi, de asemenea, familiei unei alte persoane care a fost grav rănită. Este incredibil că un astfel de act poate avea loc în ţara noastră. Nu se ştie nimic în acest moment despre atacator, care este acum mort. Am fost împuşcat cu un glonţ care a străpuns partea de sus a urechii mele drepte. Am ştiut imediat că ceva nu era în regulă când am auzit un şuierat, împuşcături şi am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea. Am sângerat mult, aşa că am am realizat atunci ce se întâmpla. DUMNEZEU Binecuvântează AMERICA!”, a scris Trump pe Truth Social.

Un spectactor a fost ucis

Un spectator a fost ucis şi alţi doi grav răniţi de focuri de armă a anunțat serviciul de protecţie Secret Service, într-un comunicat publicat pe X.

Secret Service a anunat că incidentul a avut loc în jurul orei locale 6.15, iar atacatorul a stat în afara perimetrului unde se desfăşura mitingul, într-o poziţie înaltă.

„Personalul Secret Service l-a neutralizat pe trăgător, care este acum decedat, Secret Service a răspuns rapid cu măsuri de protecţie, iar fostul preşedinte este în siguranţă şi este evaluat. Un spectator a fost ucis, doi spectatori au fost răniţi în mod grav”, a transmis Secret Service.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...