Deputatul Luminiţa Barcari părăseşte grupul parlamentar PNL: S-a creat un climat de nesiguranţă

Luminița Barcari, sursa: Facebook

Deputatul Luminiţa Barcari a anunțat pe pagina sa de Facebook retragerea din grupul parlamentar PNL începând de la 1 noiembrie. „Nu demisionez încă din Partidul Naţional Liberal”, afirmă aceasta.

„Începând cu data de 1 noiembrie 2021 mă voi retrage din Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor si, conform legii, voi deveni deputat neafiliat. Nu demisionez încă din Partidul Naţional Liberal, iar decizia de retragere de la lucrările grupului deputaţilor PNL nu îmi afectează munca de parlamentar. Dumneavoastră m-aţi trimis în Parlamentul României sub promisiunea fermă din partea mea că voi respecta principiile şi valorile liberalismului şi că voi lucra pentru proiecte care să dezvolte România, aşadar şi judeţul nostru, Ialomiţa”, a scris Barcari pe Facebook.

Potrivit acesteia, motivul principal îl constituie tocmai acţiunile unor politicieni ai Partidului Naţional Liberal, ”acţiuni individuale şi de grup care au condus la o criză politică aproape fără o ieşire constructivă într-un orizont de timp apropiat şi la o criză sanitară greu de explicat în termeni raţionali”.

”S-a creat, astfel, un climat de nesiguranţă şi de suferinţă la nivelul întregii ţări, dar mai ales la nivelul judeţelor mai putin dezvoltate, cum este al nostru. Creşterea preţurilor, lipsa locurilor de muncă, greutăţile financiare ale liberilor profesionişti sau ale celor cu meserii liberale, coroborate cu incapacitatea sistemului sanitar de a face faţă valului patru de covid, lipsa unui guvern cu puteri depline în luarea deciziilor şi scandalul permanent de pe scena politică îmi dictează să mă opresc pentru o scurtă perioadă de timp şi să gândesc un drum care să fie potrivit pentru activitatea mea parlamentară de reprezentare a cetăţenilor ialomiţeni”, a adăugat deputatul PNL.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here