vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCrin Antonescu: Dacă PNL nu mai vrea cu PSD, să facă repede...

Crin Antonescu: Dacă PNL nu mai vrea cu PSD, să facă repede for, să schimbe conducerea!

-

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, susține că actualele critici publice între liderii PSD și PNL sunt făcute doar în scop electoral, iar atacurile PNL „nu pot fi credibile” .

„Când îmi dați aceste exemple din PNL, ca în cazul domnului Rareș Bogdan….Cât de idioți trebuie să crezi că sunt cei cărora li te adresezi ca să îi convingi că ai adus PSD la guvernare ca să nu cucerească rușii Ucraina și Republica Moldova? Cât de idiot să îi crezi pe oamenii ăia? Același om acum două luni jucau hora la propriu cu Ciolacu, Tudose, spunându-ne cum vor fi înfrățiți în a reprezenta interesele României la BXL pe o listă comună. Nu pot fi credibile aceste atacuri”, a declarat Crin Antonescu, la Antena3.

Acesta a mai spus că „dacă PNL nu mai vrea cu PSD, să facă repede for, să schimbe conducerea, să îi aducă pe oamenii care spun de ani de zile asta”.

„Nu poate veni Rareș, Luci Bode, să îmi spună mie că nu mai pot cu PSD”, a subliniat Crin Antonescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...