Ciucă promisiuni BOMBĂ: Va fi ca în Vest!

Nicolae Ciuca, foto: Facebook

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a explicat liberalilor de ce PNL e un partid atât de important pentru România.

„Alegerile de azi sunt extrem de importante pentru noi, întrucât ne completăm echipa de partid. Împreună cu dvs. echipa va trudi să pună în practică programul partidului. PNL va reduce decalajul dintre România și vestul Europei. În acest moment, plin de provocări, PNL reprezintă un factor de stabilitate. Avem alături de noi parteneri de nădejde. Suntem în NATO și UE, iar în acest context în care securitatea teritorială e subiect mare interes. (…)

Politicile publice

Trebuie să împlinim dezvoltarea și modernizarea României. Am făcut față cu succes în fața provocărilor.

PNL își va asuma inițiativa în ceea ce privește politicile publice și le va aduce în coaliție. Trebuie să demonstrăm că venim cu politici privind continuarea investițiilor, de protejare a locurilor de muncă și de manifestare a grijei pentru toți cetățenii României.

Am convingerea că PNL va depăși orice obstacol, prezent sau viitor. (…) Așa cum am demonstrat PNL a dat dovadă de maturitate, unitate și a dat dovadă că poate duce la bun sfârșit ce și-a asumat”, le-a spus Ciucă liberalilor.

CITEŞTE ŞI: Ciucă, ordin pentru miniştri: Toate cheltuielile, reduse cu 10%!
Conducerea PNL se reuneşte, vineri, într-o nouă şedinţă, la Consiliului Naţional, după Liga Aleşilor Locali de joi. În cadrul şedinţei vor fi aleşi secretarul general al partidului, unde este o singură candidatură, a lui Lucian Bode, un prim-vicepreşedinte, unde s-au înscris două candidaturi, ale lui Virgil Popescu şi Dan Motreanu şi un vicepreşedinte, unde sunt patru candidaţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.