Ciucă: „PNL susține cât mai multe doamne în funcții de conducere”

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro
Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, susține că unul dintre obiectivele lui este „să promoveze cât mai multe doamne și domnișoare în funcții de răspundere în partid”. „Este nevoie în continuare să eliminăm prejudecățile privind rolurile pe care femeile și bărbații le au în societate”, a afirmat Ciucă.

„M-am întâlnit astăzi cu doamnele şi domnişoarele din Organizaţia Femeilor Liberale, reunite într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional, la Palatul Parlamentului. PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu Judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, în alte funcţii de conducere. În calitate de preşedinte, unul dintre obiectivele mele este să promovez cât mai multe doamne şi domnişoare în funcţii de răspundere în partid.

Sunt un ferm susţinător al egalităţii de gen şi voi continua să fiu un suporter al protejării şi promovării drepturilor femeilor. Discriminarea trebuie să dispară din vocabularul unei societăţi moderne, deoarece egalitatea dintre femei şi bărbaţi este o condiţie de bază într-o ţară cu adevărat europeană. România a făcut numeroase progrese în această privință, dar este nevoie în continuare să eliminăm prejudecățile privind rolurile pe care femeile și bărbații le au în societate.”, a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here