Ciucă: Îi rugăm pe cetăţeni ca împreună cu celelalte instituţii să facem în aşa fel încât să reducem risipa

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă susține că reducerea cu aproximativ 45 de kw a plafonului de consum la energie „reprezintă o măsură prin care îi rugăm pe cetăţeni ca împreună cu celelalte instituţii să facem în aşa fel încât să reducem risipa”

„Am păstrat aceleaşi niveluri de plată la energie şi la gaze, a fost un angajament pe care Guvernul şi l-a asumat şi şi-l va asuma în continuare. Respectăm şi suntem foarte responsabili din acest punct de vedere. De asemenea, să sprijinim economia, şi această întâlnire la care am participat în această seară cu Consiliul Investitorilor Străini a cuprins teme de dezbatere în acest sens, pentru că motorul economiei îl constituie investiţiile, dar ele trebuie protejate.

Şi, desigur, luni, am făcut această precizare că o altă măsură legată de încadrarea în pragurile de consum şi anume cel de-al doilea prag între 100 şi 300 de kw a avut o reducere de aproximativ 45 de kw, ceea ce reprezintă o măsură prin care îi rugăm pe cetăţeni ca împreună cu celelalte instituţii să facem în aşa fel încât să reducem risipa şi ne-am încadrat în procentul care a fost agreat şi recomandat de către Uniunea Europeană”, a explicat Nicolae Ciucă, potrivit Agerpres.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.