Ciucă: Guvernul a respectat angajamentul de a nu mări taxele şi impozitele în acest an

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro
Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Guvernul a respectat angajamentul de a nu mări taxele şi impozitele în acest an, asigurând predictibilitate şi stabilitate mediului de afaceri, a scris, într-o postare pe pagina personală de Facebook, premierul Nicolae Ciucă.

„Guvernul a respectat angajamentul de a nu mări taxele şi impozitele în acest an, asigurând predictibilitate şi stabilitate mediului de afaceri. Au fost promovate mai multe programe pentru a încuraja investiţiile, prin asigurarea accesului la finanţare al companiilor. Derularea Programului INVEST-România şi aprobarea programelor IMM-PROD, RURAL-INVEST, GARANT CONSTRUCT şi INNOVATION oferă garanţii de stat firmelor din mai multe sectoare economice.

Facilităţile fiscale au fost extinse în această perioadă şi au fost introduse noi măsuri pentru îmbunătăţirea relaţiei între ANAF şi contribuabil, respectiv Radarul Mărfurilor şi extinderea E-Factura, şi pentru îmbunătăţirea colectării taxelor”, a transmis Nicolae Ciucă.

 Potrivit sursei citate, în primele patru luni ale acestui an încasările au crescut cu 22% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.