Ciolacu: România şi Republica Moldova vor fi din nou împreună, în Uniunea Europeană

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că „România şi Republica Moldova vor fi din nou împreună, în Uniunea Europeană, într-o comunitate fără frontiere, în care vom putea să construim mai departe legături”.

”Partidul Social Democrat salută mesajul puternic pro-european transmis de fraţii noştri din Republica Moldova şi îşi afirmă susţinerea pentru toate punctele menţionate în Rezoluţia Adunării Moldova Europeană. România şi Republica Moldova vor fi din nou împreună, în Uniunea Europeană, într-o comunitate fără frontiere, în care vom putea să construim mai departe legături ce nu vor mai putea fi niciodată puse sub semnul întrebării de forţele anti-democratice de la Est”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, calea europeană necesită eforturi, dar la finalul drumului „vom fi mai aproape într-o Uniune care oferă garanţia păcii şi a unei şanse reale la dezvoltare”.

„România va fi acolo pentru a susţine Republica Moldova în tot acest proces şi în realizarea obiectivelor menţionate în rezoluţia adoptată astăzi, şi nu numai. În ultimele săptămâni m-am întâlnit şi discutat cu numeroşi reprezentanţi ai autorităţilor de la Chişinău şi i-am asigurat că aşa cum am susţinut realizarea reuniunii celor două Parlamente voi continua să mă implic pentru ca sprijinul României să fie tot mai consistent pentru că ţara noastră reprezintă poarta de intrare pentru Republica Moldova în Uniunea Europeană”, a mai transmis Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.