sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană

Ciolacu: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană

-

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe cetățenii moldoveni cu prilejul Zilei Independenței. Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, a spus premierul.

„L-am felicitat astăzi și pe prietenul meu Dorin Recean și l-am reasigurat că România va fi și în viitor, la fel ca până acum, în prima linie a eforturilor de consolidare a parcursului european, stabilității și dezvoltării democratice a Republicii Moldova. Susținerea noastră fermă, clară, nedezmințită pentru Republica Moldova se bazează pe consens la nivelul actorilor politici din România și pe un trainic atașament afectiv al întregii societăți românești”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Șeful Guvernului a mai vorbit despre viitorul european al Republicii Moldova.

„Integrarea europeană este singura opțiune care poate asigura tuturor cetățenilor Republicii Moldova șansa la un viitor mai bun, mai sigur, la un trai demn și mai îmbelșugat. Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. Sunt convins că, la referendumul din 20 octombrie 2024, cetățenii Republicii Moldova vor reafirma răspicat acest adevăr”, a precizat premierul român.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...