Ciolacu îi solicită lui Iohannis să ceară demisia lui Cîțu: România Normală nu poate fi construită cu un premier penal

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

În urma informațiilor conform cărora Florin Cîțu a condus sub influența alcoolului în SUA, atunci când era la facultate, Marcel Ciolacu îi solicită președintelui Klaus Iohannis să ceară demisia premierului. Ciolacu susține că legile în vigoare interzic numirea ca ministru a celor condamnaţi penal.

„După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică şi la o retragere a premierului Florin Cîţu, solicit preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia şefului Executivului! O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnaţi penal.

„Vorbim, domnule preşedinte şi dle Cîţu, de aceleaşi legi care au încheiat şi alte aspiraţii politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria! Românii aşteaptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, şoc, explicaţii incomplete şi scuze… de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîţu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a adăugat liderul PSD. 

Premierul Florin Cîţu a confirmat miercuri că în urmă cu 20 de ani a fost amendat în Statele Unite ale Americii pentru conducere sub influenţa alcoolului. Acesta a spus că a fost o greşeală pentru care a plătit foarte scump.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.