sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, dezvăluiri despre candidatul PSD la prezidenţiale: Cum va fi ales

Ciolacu, dezvăluiri despre candidatul PSD la prezidenţiale: Cum va fi ales

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunță schimbări importante în modul în care PSD își va desemna candidatul la alegerile prezidențiale.

Ciolacu spune că social – democrații trebuie să meargă mai departe de vechea regulă în care candidatul automat președintele partidului.

Ales cu voturile organizaţiilor

Singura discuție pe care am avut-o foarte clar. Viitorul candidat al PSD va fi ales de fiecare organizație, consilier, viceprimar, prin conferință de alegeri.

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu a obosit să aibă dreptate

Shimbăm radical modul de alegere a candidatului. S-a rupt acea cutumă conform căreia președintele partidului va fi și candidat. Din punctul meu de vedere voi accepta și candidați din afara partidului. În PSD a constatat că nu am mai avut un congres extraordinar din 2018, a declarat Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...