Ciolacu, despre Congresul PNL: „A fost un festival al Covidului”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a criticat organizarea Congresului PNL în context epidemic și prezența lui Klaus Iohannis la eveniment. „Este o rușine națională ceea ce au făcut ei astăzi. Nu a fost un festival al democrației, a fost un festival al covidului”, spune Ciolacu.

„N-am asistat astăzi la un exercițiu democratic. Am asistat astăzi la o rușine națională, la un partid care a sfidat total democrația, regulile și pe toți românii. Și-au bătut joc de lege și toate aceste lucruri s-au întâmplat cu girul așa-zisului președinte al României, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, și în acest al doilea mandat al său, a demonstrat că nu poate să fie președintele României, nu depășește nivelul de președinte al Partidului Național Liberal. Este inadmisibil să modifici legi în Guvernul României astfel încât tu și partidul tău să poți ține un congres.

Partidul Social Democrat nu a putut ține congres fizic pentru că erau o mie de cazuri pe zi și 14 decedați. Astăzi sunt peste opt mii de cazuri pe zi și peste 150 de decedați de covid. Este o rușine națională ceea ce au făcut ei astăzi. Nu a fost un festival al democrației, a fost un festival al covidului.”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.