miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, despre captura record de droguri din România: Este un exemplu de...

Ciolacu, despre captura record de droguri din România: Este un exemplu de profesionalism

-

Premierul Marcel Ciolacu a salutat reușită anchetatorilor în ceea ce privește captura record de droguri din Portul Constanța. Succesul demersurilor noastre pentru combaterea consumului de droguri depinde decisiv de eficiența măsurilor de prevenție, salut efortul susținut, vigilența și cooperarea instituțiilor statului, a spus șeful Guvernului.

„Salut efortul susținut, vigilența și cooperarea instituțiilor statului prin care a fost împiedicată tranzitarea prin Portul Constanța a unui cantități-record de cocaină, ascunsă într-un transport de fructe congelate. Felicitări și întreaga mea apreciere tuturor celor care au contribuit la reușita acestei operațiuni antidrog. Este un exemplu de profesionalism care îmi doresc să fie continuat. Cu siguranță, reprezintă un semnal important pentru a descuraja traficul de droguri în România și tranzitarea țării de astfel de produse”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul a promis că Guvernul va sprijini astfel de acțiuni.
„Veți avea permanent un sprijin din partea Guvernului în promovarea acțiunilor și politicilor antidrog și de prevenție, inclusiv în instituțiile de învățământ, în aceeași măsură în care dorim să ne concentrăm pe intervenția în materie de sănătate și recuperare pentru cei care, din nefericire, ajung să treacă prin experiența traumatizantă și extrem de nocivă a consumului de droguri”, a adăugat Marcel Ciolacu.

O captură record de cocaină a fost realizată în România. Drogurile ascunse în fructe congelate au trecut în portul Constanța. Drogurile veneau din Ecuador și urmau să fie transportate pe cale rutieră în Olanda.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cei doi bărbaţi care au introdus tone de cocaină în România, arestaţi

0
Desfășurare de forțe la malul mării. Doi indivizi suspectați de trafic internațional de droguri de mare risc au fost arestați preventiv, după ce polițiștii au descoperit o cantitate impresionantă de cocaină în Portul Constanța. CITEŞTE ŞI: Ciolacu, despre captura record...