Ciolacu: Dacă se cere schimbarea lui Vasile Dîncu, pentru că a spus că un război se încheie cu o negociere, nu pot să fiu de acord

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu este de acord ca ministrul Apărării, Vasile Dîncu, să fie schimbat din funcţie pentru că ar fi declarat că un război se termină cu o negociere.

”În acest moment nu am avut o astfel de discuţie. Eu am spus foarte clar, când esti ministru al Apărării, într-o perioadă cu război la graniţă, comunicarea trebuie să fie într-un fel coordonată cu primul-ministru. Dacă se cere schimbarea lui Vasile Dîncu, pentru că a spus că un război se încheie cu o negociere, nu pot să fiu de acord. Eu ce am vorbit cu domnul Dîncu, m-am lămurit, a spus că nu s-a referit că Ucraina trebuie să cedeze din teritorii. Ceea ce este corect, orice război trebuie să se încheie cu o negociere. Cred că declaraţia a fost scoasă din context”, a declarat Marcel Ciolacu, România TV.

Șeful PSD  a ținut să sublinieze că atributul schimbării unui ministru este al premierului.

”Atributul schimbării unui ministru e al primului ministru. Dacă subt elemente nedate publicităţii sau neştiute, sunt convins că domnul prim ministru mă va informa şi vom vedea în momentul acesta”, a subliniat Ciolacu, citat de News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.