Ciolacu: Cum a ţepuit o bancă americană şi a dispărut, Florin Cîţu ţepuieşte astăzi toţi românii

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, reacționează după apariția în spațiul public al celui de-al doilea dosar al lui Florin Cîțu. ”Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri și ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generații întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!?”, a scris Ciolacu pe Facebook.


”Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent! Nu era îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîțu a țepuit și o bancă americană! Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri și ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generații întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!? Mă întreb cum mai poate fi de încredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?

Mă întreb cum vor sta astăzi, la aceeași masă, “2 Dosare” Cîțu și “Fără Penali în Funcție” Barna?! Așa cum a țepuit o bancă americană și a dispărut, Florin Cîțu țepuiește astăzi toți românii prin datorii record făcute în numele lor (50% din PIB), înainte să dispară…din nou”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here