Ciolacu cere intervenţia preşedintelui Iohannis în cazul voturilor de la Sectorul 1

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis în cazul voturilor de la Sectorul 1. „Preşedintele României să intervină pentru că este un pericol la democraţia României. Să intervină şi să ceară public, să facă şedinţă de CSAT, este nepermis aşa ceva”, a declarat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a declarat duminică seara, la Antena 3, că în încăperea unde se aflau voturile nu puteau intra candidaţii.

“În acest moment, democraţia în România se află în pericol. Lucrurile erau evidente de a doua zi după alegeri, când au apărut primele imagini. Acea încăpere unde erau depozitate accesul la acea încăpere nu puteau să-l aibă decât preşedintele Biroului Electoral de Sector însoţit cu reprezentanţii partidelor. Candidaţii sau eventualii reprezentanţi de la ONG-uri şi observatorii nu voie să atingă nici măcar un document. De ce stăm atâtea luni de zile şi aşteptăm un verdict? Ancheta este coordonată de către SIIJ pentru că preşedintele Biroului Electoral este un magistrat. De ce nu există mandate de reţinere către persoanele care nu aveau acces acolo? (…) De ce în nicio imagine nu există un alt candidat în acea clădire decât Clotilde Armand sau preşedintele USR, Dan Barna. De ce nu am fost eu acolo? De ce nu a fost candidatul PSD, candidatul PMP-ului, candidaţii independenţi? Numai ei au fost acolo”, a precizat Ciolacu.

Potrivit lui Ciolacu, președintele Klaus Iohannis ar trebui „să ceară public, să facă ședință de CSAT”, pentru că „e nepermis așa ceva”.

„Preşedintele României să intervină pentru că este un pericol la democraţia României. Să intervină şi să ceară public, să facă şedinţă de CSAT, este nepermis aşa ceva”, a transmis Ciolacu.

Clotilde Armand a reacţionat după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut intervenţia preşedintelui pentru apărarea democraţiei în Sectorul1.

”Noi imagini cu preşedintele PSD disperat că şi-a pierdut diamantele. Se solicită intervenţia preşedintelui României şi a armatei PSD să fiu înlăturată de la primărie. Sincer, n-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile. De 9 luni sunt în stare de şoc. Înţeleg că liderii PSD au apelat şi la bloggerul lor de renume mondial (Adrian Năstase) ca să mintă despre mine. Nu-i rău. Este cel mai bun semn că reforma noastră de la primărie este eficientă”, a scris Clotilde armand pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.