Ciolacu cere demisia lui Clotilde Armand: „Cer autorităților să deschidă urgent o anchetă penală”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, cere demisia sau demiterea primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, după noile imagini apărute în spațiul public, în care aceasta se afla în sala în care se sortează voturile.

Președintele PSD susține că aceasta nu mai este doar problema Sectorului 1, ci a democrației românești.

„Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!Asta nu mai e o problemă a Sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățenii. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În replică, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat vineri seara la imaginile difuzate de unele posturi de televiziune, susținând că nu a intrat niciodată în camera în care se numărau voturile, în seara alegerilor locale.

“Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la banii primăriei până să ajung eu primar, sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acţiona în judecată pe toţi cei care sunt părtaşi la manipularea aceasta grosolană. Văd că s-a grăbit şi preşedintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle Ciolacu, schimbaţi-vă ochelarii”, a scris primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.