sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu cere audit internațional pentru a verifica toate procedurile din spitalele din...

Ciolacu cere audit internațional pentru a verifica toate procedurile din spitalele din România

-

Premierul Marcel Ciolacu susține că scandalul de Sfântul Pantelimon a produs o emoție națională transformată, însă, în „dispută publică dură”. Șeful Executivului a cerut un audit internațional pentru a verifica toate procedurile din spitalele din România.

„Văd că ancheta în cazul Sfântul Pantelimon a produs o emoție națională transformată însă în dispută publică dură. Sunt acuzații aruncate fără limite la adresa medicilor ce pot genera lipsă de încredere în actul medical, cu consecinte grave și pe termen lung. Datoria mea, ca premier, este să fiu alături de medici și de toți cei din sistemul sanitar care-și fac onest treaba. Iar cine a greșit, indiferent de nume, să plătească!”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Totodată, premierul a cerut un audit internațional pentru a verifica toate procedurile din spitalele.
„Trebuie făcut însă și un audit, cu experți naționali și internaționali, al tuturor procedurilor de lucru din spitale, de la Terapie Intensivă continuând pe fiecare domeniu în parte!”, a subliniat Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Ce idioți!
    Pai nu de asta exista comisiile de specialitate din cadrul MS sa elaboreze protocoalele nationale de practica medicala pe baza recomandărilor internaționale?!
    Asta e pe lângă subiect și îl mint aia din sistem cum vor dar nici curaj nu are sa se pună cu ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...