Ciolacu a cumpărat Arbidol de la tarabă: Este inacceptabil așa ceva!

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că a avut mai multe rude bolnave de COVID și a cumpărat Arbidol de la tarabă. Acesta spune că România ar trebui să producă antivirale: „Iertați-mă, am cumpărat antivirale de la o doamna care le aducea din Republica Moldova. Este inacceptabil așa ceva! Să cumpereți antivirale de la tarabă”.

„Vă dau un exemplu – antiviralele. Eu am avut toți nepoții, iubitele nepoților, frate-miu, cumnata au avut toți COVID. Iertați-mă, am cumpărat antivirale de la o doamna care le aducea din Republica Moldova. Este inacceptabil așa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă”, a adăugat acesta.

În România, Arbidol nu este un medicament autorizat.

„Este vorba de Arbidol. Domne, ai fabrici de medicamente generice, cu capital românesc, lasă-i domne să facă… Nu accepți tratamentul cu astea în spital, cu nu-s eficiente, sunt alte medicamente inovative, care sunt mai scumpe, lasa-le în farmacie să îmi pot cumpăra, nu să-mi caut printr-un văr care știu că i-a adus cineva din Moldova… Mai suntem sănătoși la cap? În ce țară trăim?”, a adăugat Ciolacu, potrivit Digi 24.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.