Ce a răspuns Cioloş la armistiţiul cerut de Ciucă: E important să renunţăm la tergiversări

Dacian Cioloș, sursa: Facebook

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, susține că formațiunea pe care o conduce este gata să facă parte dintr-un nou guvern. „Este posibil ca USR să facă parte dintr-un guvern de coaliţie condus de premierul Ciucă, dar pentru asta e important să renunţăm la tergiversări”.

„Din punctul nostru de vedere, al USR, România are nevoie de majoritate care să permită guvernarea României, şi nu de un armistiţiu. Din punctul nostru de vedere, o astfel de majoritate este posibilă de data aceasta. În plus, pentru USR, PNL şi UDMR nu sunt adversari ca să vorbim de un armistiţiu. Noi considerăm că sunt parteneri cu care putem construi împreună şi astăzi am propus din nou premierului desemnat şi colegilor de la PNL soluţii care să ne permită să reconstruim majoritatea.

Acest lucru e posibil, e posibil ca USR să facă parte dintr-un guvern de coaliţie condus de premierul Ciucă, dar pentru asta e important să renunţăm la tergiversări care, iată, prelungesc aceste discuţii inutil şi să ne aşezăm la masă ca să găsim împreună şi să construim împreună aceste soluţii. Acesta este apelul pe care eu îl fac şi colegilor de la PNL şi premierului desemnat Ciucă”, a declarat Cioloş într-o conferinţă de presă.

Totodată, Cioloș a adăugat că USR nu susţine un guvern minoritar pentru că „are un grad ridicat de instabilitate”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.