Bode, despre moţiunea împotriva sa: Un ghiveci! Şaorma cu de toate!

Moţiunea simplă a USR şi Forţa Dreptei este „un text ilogic şi plin de minciuni, lipsit de coerenţă, cu teme amestecate, un ghiveci, un fel de şaorma cu de toate”, spune ministrul de Interne, Lucian Bode.

CITEŞTE ŞI: USR acuzaţii BOMBĂ la adresa lui Bode: Fuge pentru a nu explica politizarea extremă a Ministerului de Interne!

„Respect dreptul Parlamentului de a folosi pârghiile de control asupra guvernului. În cei 14 ani am scris şi am semnat zeci de moţiuni simple, dar niciodată nu am văzut un text ilogic şi plin de minciuni, lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă precum cel pe care îl dezbatem. De la transporturi, la poliţie, de la Facebook la aşa zisa secretizare a tezei de doctorat. Un ghiveci, un fel de şaorma cu de toate, un text din care nici voi, semnatarii, nu cred că aţi înţeles mai nimic. Ceea ce vă mână în acest demers lamentabil este disperarea. Disperarera a două formaţiuni politice, din care una tocmai şi-a pierdut reperul şi o oaste de strânsură formată din zece plăieşi. (…) Adevărul e că irelevanţa vă ustură, dar adevărul nu”, spune Lucian Bode.

Ministrul de Interne a adus şi critici la adresa lui Cătălin Drulă şi Ludovic Orban.

Critici la Orban şi la Drulă

„Domnului Drulă i se pot reţine două operaţiuni din timpul mandatului de ministru al Transporturilor – operaţiunea ranga şi securilă microfon. Nimic despre Blue Air? Domnule Orban… Unde sunteţi, unde v-aţi ascuns? Nu v-a lăsat Nelu Iordache să scrieţi despre Blue Air? Sigur, asta nu-l ajuta nici pe dl. Drulă… Dle. Orban, vedeţi cum e soarta? Vorbiţi de achiziţia de BMW. Parcă tot BMW era şi maşina cu care aţi făcut accident când eraţi ministru al Transporturilor… Sau era un Audi… Cert e că era împrumutată de la Nelu Iordache. Nu e bine. Am auzit că Nelu Iordache a devenit scriitor…”, adaugă Bode.

Deputaţii dezbat luni moţiunea simplă „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”, iniţiată de 55 de deputaţi împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.