Barna anunță că USR va intra în opoziție:Cîțu i-a spus lui Cioloș că are sprijinul PSD

Vicepreședintele Dan Barna a anunțat că USR va fi partid de opoziție. El a dezvăluit că Florin Cîțu i-a spus lui Dacian Cioloș că PNL va merge în Parlament cu un guvern minoritar, pentru că are sprijinul PSD.

„A fost o comunicare cât se poate de formală din partea președintelui PNL transmisă președintelui nostru, dl. Dacian Cioloș, prin care ne-a spus că a obținut sprijinul PSD-ului pentru a trece guvernul prin Parlament. (…)Din moment ce ni s-a spus că acest guvern are majoritate, e absolut irelevant ce vom face noi, dar e puțin probabil să votăm un astfel de guvern, nu există niciun motiv”, a declarat Dan Barna, la Digi 24.

Întrebat ce va face USR în această nouă situație politică, Dan Barna a spus că partidul său va trece în opoziție, întrucât PNL a ales să continue în formula „USL 2.0”.  

„USR va intra în opoziție în acest moment, acest lucru este foarte clar, sau suntem deja în opoziție după comunicările făcute astăzi. Vom fi un partid de opoziție, care în mod responsabil va susține proiectele importante și reformele de care România are nevoie și care se află pe agenda USR”, a adăugat Barna. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.