joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăBarbu, la Budapesta: Este necesar să urgentăm distribuirea fondurilor europene pentru despăgubirea...

Barbu, la Budapesta: Este necesar să urgentăm distribuirea fondurilor europene pentru despăgubirea fermierilor

-

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, participă la Reuniunea Informală a miniștrilor agriculturii, desfășurată la Budapesta, unde este lansată dezbaterea privind Politica Agricolă Comună post-2027.

„Sunt la Budapesta, alături de colegii miniştri ai Agriculturii din toate statele membre ale Uniunii Europene şi discutăm despre măsurile de sprijin pentru fermierii noştri pe care le vom implementa în perioada următoare! Pentru că seceta severă a afectat puternic fermierii din majoritatea statelor membre, este necesar să urgentăm distribuirea fondurilor europene destinate despăgubirilor fermierilor”, a transmis, marţi, ministrul Agriculturii.

Ministrul a spus că se va lupta ca fermierii „să primească sprijinul pe care l-a promis”.

„Date fiind schimbările climatice care afectează din ce în ce mai mult producţia, este obligatorie regândirea derogărilor pentru neonicotinoide, precum şi extinderea eligibilităţii cheltuielilor pentru animalele de reproducţie”, a precizat Florin Abrbu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şedinţă de URGENŢĂ a CSAT

0
O şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, convocată de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc joi, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni. CITEŞTE ŞI: Iohannis a convocat CSAT după ce drone ruseşti au pătruns în România Pe...

Se reia recalcularea pensiilor