vineri, iunie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăAUR și-a găsit grup în Parlamentul European. Ce țintă au

AUR și-a găsit grup în Parlamentul European. Ce țintă au

-

AUR anunţă că a aderat la Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni din Parlamentul European, prin cei şase europarlamentari ai săi – Cristian Terheş, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu şi A.S. Sturdza Şerban Dimitrie.

„Conducerea ECR a aprobat în această după-amiază, cu unanimitate de voturi, integrarea europarlamentarilor AUR în grup, urmând să lupte, de la Bruxelles, umăr la umăr pentru interesele europenilor”, precizează miercuri AUR, într-un comunicat de presă.

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat cu această ocazie că speră ca alături de celelalte guverne conservatoare din ECR să oprească „ideea unui suprastat federal european”.

„Ne-au cântat prohodul, dar s-au înşelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conservatoare din ECR să asigurăm prosperitate naţiunilor europene şi să oprim ideea unui suprastat federal european”, a afirmat Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Scumpiri în lanţ de la 1 iulie

0
Vești proaste pentru români în mijlocul verii. Scumpirile care se aplică de la 1 iulie. CITEŞTE ŞI: Ţara în care alimentele de bază s-au scumpit cu aproape 300% În plin sezon al vacanțelor se scumpesc carburanții. Creșterea accizei va genera scumpiri...