AUR a lansat platforma „Linia Verde pentru Consulate”

Foto: AUR. Sursa: www.aur.ro
Foto: AUR. Sursa: www.aur.ro

AUR a anunțat lansarea platformei „Linia Verde pentru Consulate”, care să îi ajute pe românii din afara graniţelor care întâmpină probleme la consulatele României de pe teritoriul ţărilor în care locuiesc.

”Românii din diaspora sunt o resursă umană extraordinară. Ei sunt fraţii noştri, pe care trebuie să-i aducem acasă şi pe care trebuie să îi ajutăm cum putem. De forţa lor, de energia lor, de curajul şi de experienţa căpătată pe alte meleaguri avem mare nevoie pentru a cunoaşte o nouă înflorire a statului român. Tocmai pentru a veni în sprijinul lor, pentru a le apăra mai bine interesele, iar vocea lor să fie auzită mai puternic, AUR a iniţiat «Linia Verde pentru Consulate»”, a transmis AUR, într-un comunicat de presă.

Românii din afara graniţelor vor putea transmite sesizările şi cererile pe care le doresc soluţionate prin intermediul numărului whatsapp +40 (754) 503 762  şi pe site-ul partidului, la adresa partidulaur.ro/liniaverde.

Cererile vor fi preluate de consilierii grupurilor parlamentare AUR din Senat şi Camera Deputaţilor şi vor fi transmise spre soluţionare comisiilor de specialitate din Parlament prin intermediul deputaţilor şi senatorilor AUR. Pe tot parcursul soluţionării sesizărilor primite, solicitanţii vor fi notificaţi despre stadiul în care se află cererea lor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.