Anchetă la o școală din Galați: un profesor de 72 de ani a bătut un elev

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Un elev de 13 ani a fost agresat de un profesor, un bărbat de 72 de ani, chiar în timpul orelor de curs. Profesorul bătăuș s-a ales cu dosar penal.

Potrivit Poliței Galați, la sediul Secției 3 Poliție Rurală Liești s-a prezentat o femeie, cu vârsta de 35 de ani, din comuna Ivești, care a reclamat faptul că fiul acesteia, în vârstă de 13 ani, a fost agresat fizic de un profesor. Este vorba de un un bărbat, în vârstă de 72 de ani, iar agresiunea a avut loc în timpul orelor de curs.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiști a rezultat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că în data de 2 octombrie 2023, la ora 12:02, la unitatea de învățământ respectivă, pe holul din incinta clădirii unde se află atelierul de meserii, cadrul didactic l-ar fi agresat fizic pe fiul reclamantei, care are calitatea de elev, în clasa a VII-a, lovindu-l cu palma la nivelul feței”, a transmis IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit pe numele profesorului un „dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”.

Cercetările vor fi de polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.