Alegeri la PSD Neamț. VIDEO

Foto: https://www.ziartarguneamt.ro/
Foto: https://www.ziartarguneamt.ro/

În Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț, vineri a avut loc Conferința Județeană de alegeri PSD Neamț.

Invitații din conducerea națională a PSD au fost secretarul general Paul Stănescu, secretarul general al guvernului Marian Neacșu, europarlamentarul și coordonatorul PSD pe Moldova Dragoș Benea, președintele PSD și președinte al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu.

La încheierea alegerilor, a avut loc o conferința de presă, la sediul Consiliului Județean Neamț, susținută de către Marcel Ciolacu- președintele PSD împreună cu Paul Stănescu- secretarul general al PSD, și președintele organizației județene PSD Neamț desemnat în cadrul conferinței de alegeri organizată astăzi, 5 mai.

Preşedintele interimar al PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, a anunțat, în contextul condamnării definitive la închisoare cu executare a fostului preşedinte al filialei, Ionel Arsene , că în maxim trei săptămâni vor fi organizate alegeri pentru o nouă conducere a filialei.

„În cel mai scurt timp vom avea o conducere aleasă la PSD Neamţ. Maxim în trei săptămâni vom organiza alegeri”, a declarat preşedintele interimar al PSD Neamţ.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al filialei, Daniel Vasilică Harpa a răspuns: „Voi candida la funcţia de preşedinte al PSD Neamţ şi vă asigur că voi conduce partidul cu o mână de fier”.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=6528424600514615

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.