luni, iunie 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPolitică4,87 miliarde de lei pentru modernizarea a două loturi de cale ferată...

4,87 miliarde de lei pentru modernizarea a două loturi de cale ferată de pe tronsonul Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeș

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță lansarea licitației pentru modernizarea unui tronson de cale ferată între Craiova și Caransebeș. Pentru modernizare a două loturi, ministerul pune la bătaie 4,87 miliarde de lei.

„Licitație lansată pentru modernizarea a încă 74,25 km de cale ferată pe tronsonul Craiova- Drobeta Turnu Severin – Caransebeș! Până în data de 29 iulie 2024 trebuie depuse ofertele pentru contractele necesare modernizării infrastructurii feroviare pe Lotul 4 (Drobeta Turnu Severin- Băile Herculane) și pe Lotul 5 (Băile Herculane- PO Poarta). Valoarea estimată a celor două contracte (proiectare și execuție) este de 4,87 miliarde de lei (fără TVA), iar finanţarea este asigurată prin Programul Transporturi (PT) 2021- 2027”, a explicat ministrul Sorin Grindeanu.

Contractul se va desfășura pe lungimea a cel puțin 60 de luni.

„Durata maximă a contractului pentru Lotul 4 este de 72 luni (din care 12 luni pentru proiectare și 60 de luni pentru execuție), iar pentru Lotul 5 este de 60 de luni (din care 12 luni pentru proiectare și 48 de luni pentru execuție). Lotul 4 (Drobeta Turnu Severin- Băile Herculane) are o lungime de 41,618 km și o valoare estimată de 2,44 miliarde de lei (fără TVA). Lotul 5 (Băile Herculane- PO Poarta) are o lungime de 32,637 km și o valoare estimată de 2,43 miliarde de lei (fără TVA)”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ministrul Familiei, critici la ÎPS Teodosie: Formele de abuz sunt inaceptabile și nu ar trebui tolerate!

0
După ce Arhiepiscopul Tomisului a precizat că mariajul este o cruce, iar femeile abuzate trebuie să țină cont de voia soților, ministrul Familiei a reacționat. CITEŞTE ŞI: Două oraşe din România, în topul celor mai fericite destinaţii Natalia Intotero susține...