Vrei să scapi de televizorul pe lămpi și de frigiderul Fram? Primăria Sectorului 2 colectează gratuit deșeuri

Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 colectează sâmbătă gratuit deşeuri voluminoase, cum ar fi frigidere, aragazuri sau televizoare, de la populaţia din această zonă a Bucureștiului.

“Primarul Mihai Mugur Toader vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2, care doresc să-şi facă curăţenie în case, şi îi anunţă că sâmbătă, 28 iulie, pot depozita deşeuri voluminoase şi DEE-uri în faţa imobilelor de domiciliu de unde vor fi ridicate, gratuit, de către SC Supercom SA, între orele 09,00 – 14,00”, se arată într-un comunicat al autorităţii locale.

Potrivit sursei citate, SC Supercom SA colectează, gratuit, de la populaţie, deşeuri voluminoase şi aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

“Locuitorii Sectorului 2 sunt invitaţi să depună, în faţa imobilelor în care locuiesc, toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societăţii de salubrizare. În vederea bunei coordonări a activităţii, sectorul 2 a fost împărţit în 10 zone, unde, în intervalul orar 09,00 – 14,00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 şi SC Supercom SA, sub coordonarea Primăriei sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deşeurilor, ridicării şi transportului acestora la centrele de colectare”, precizează autoritatea locală.

Pentru detalii referitoare la operaţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, cetăţenii se pot adresa SC Supercom SA la numărul de telefon 021.9654. Primăria Sectorului 2 aminteşte că derulează programul de colectare gratuită a deşeurilor de la populaţie de un an. Colectarea deşeurilor are loc în ultima sâmbătă a fiecărei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

*