Robert Negoiță nu mai candidează la anul pentru nicio funcție. Edilul se jură că nu vrea blocuri în Parcul IOR

Primarul Robert Negoiță își face reclamă de 5,7 milioane de lei la radio și TV

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță nu mai candidează la anul pentru nicio funcție. Cel puțin așa se jură edilul într-un interviu.

Robert Negoiță nu mai candidează la anul și spune că nu-l interesează Primăria Capitalei la viitoarele alegeri. „Dacă voiam, candidam acum trei ani, când mi-au propus”, a declarat edilul într-un interviu acordat cotidianului Libertatea.

Este o declarație în premieră a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță. Are 46 de ani, și-a luat Bacalaureatul la 31 de ani, apoi a devenit ”dottore” în două rânduri, este primar de peste 6 ani și și-a făcut publică decizia: nu are de gând să mai candideze în 2020. Până atunci însă, vrea să lanseze o campanie de educare a cetățenilor pentru a stopa numărul mare de amenzi pe care Primăria le încasează.

Robert Negoiță nu mai candidează. Edilul vrea în Titan ca la Tokyo!

Edilul a dezvăluit care e modelul care l-a inspirat în administrarea sectorului : orașul Tokyo! În perioada rămasă din actualul mandat, vrea să aibă rolul de „educator”. Susține că se luptă cu „mafia retrocedărilor” pentru parcela de 12 hectare din Parcul IOR, pe care vrea să o transforme în spațiu verde.

Pe de altă parte, spune că „îi era jenă” de cum arăta Calea Vitan, așa că a făcut celebrele borduri roz. Care s-au sfărâmat. „N-am controlat bine calitatea betonului”, admite primarul. Printre altele, edilul mai susține că, în ciuda acuzațiilor, nu vrea să construiască blocuri în Parcul IOR și anunță că va face tot ce poate pentru a transforma parcela de 12 hectare retrocedată în spațiu verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

*