Sorin Oprescu încearcă să dreagă busuiocul cu lucrările de pe Şoseaua Pantelimon

Şoseaua PantelimonPrimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a încercat miercuri să dreagă busuiocul în ceea ce priveşte lucrările de modernizare de pe Şoseaua Pantelimon, care vor fi distruse odată cu începerea excavaţiilor la metrou. 

Sorin Oprescu a spus că lucrările în zona Pantelimon vor dura, după cum este programat, încă 24 de luni. „Eu sper să tragem termenul mai încoace, pentru că sunt zone unde vor veni stațiile de metrou și acolo vom face o facilitate, nu știu cum să îi spun altfel, adică nu ne apucăm să săpăm, să asfaltăm complet, să facem structura pentru ca să o spargă cei de la metrou peste un an de zile”, a declarat Sorin Oprescu.

Cetăţeanul.net a dezvălui recent cum Primăria Capitalei, prin semnătura directorului Direcţiei Transporturi, Ion Dedu, a dat ordin de începere a lucrărilor de modernizare pe Şoseaua Pantelimon şi pe Şoseaua Iancului, cu toate că fusese avertizată că anul viitor vor începe excavaţiile la metrou.

Citeşte şi: Metrorex confirmă: Primăria Capitalei s-a apucat de modernizarea Șoselei Pantelimon, chiar dacă ştia că în zonă vor începe lucrările la metrou. Şinele noi de tramvai de pe Şoseaua Iancului vor fi scoase la anul

Tot miercuri, Sorin Oprescu a anunţat că lucrările la Piața Charles de Gaulle se vor termina în câteva zile.

„Se lucrează și noaptea, deci este o chestiune de zile să plecăm de acolo cu piața rezolvată”, a spus edilul Capitalei, cu prilejul unei vizite de lucru la pasajul Mihai Bravu.

În altă ordine de idei, el și-a exprimat speranța că lucrările la pasajul Muncii se vor finaliza cât de curând.

Pe de altă parte, el a spus că în cazul lucrărilor de la Piața Sudului se înregistrează o întârziere de două săptămâni pentru că au fost o serie întreagă de discuții legate de proiectul cu detaliile tehnice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here