RISIPA Robert Negoiță, încă 20 de milioane de euro pentru borduri megalomanice

Robert Negoiță
În ultima ședință, Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat mai multe hotărâri prin care să se cheltuie, la propunerea primarului Robert Negoiță, suma de 20 de milioane de euro pentru bordurile roșii supraînălțate, care răsar la tot pasul în Sectorul 3.

Robert NegoițăBorduri cât șase blocuri pentru cazuri sociale

Prin comparație, bordurile lui Robert Negoiță costă mai mult decât pasajul rutier subteran de la Piața Presei (circa 18 milioane de euro) sau pasajul subteran de la Băneasa (circa 13 milioane de euro) sau cât cinci kilometri de autostradă la câmpie (4 milioane de euro/km). Cu aceiași bani (20 de milioane de euro) se puteau construi şase blocuri de 10 nivele, de care este mare nevoie, având în vedere numărul mare de cereri înregistrate la nivelul Primăriei Sectorului 3, unde numai cazuri sociale sunt în jur de 5.000, familii nevoiașe , care în prezent trăiesc la limita subzistenței. „Aceasta este încă o dovadă de risipire a banilor publici într-un sector unde nevoile cetățenilor sunt înlocuite cu interesele de partid iar prioritățile cad în derizoriu….!”, ne-au declarat surse din cadrul Primăriei Sectorului 3!

Betonarea copacilor continuă

Concret, ce are de gând să facă primarul Robert Negoiță este evident, deja, pe bulevardul Camil Ressu: începand de la Mihai Bravu (foto): o bordură roz în mijlocul trotuarului, spaţiu verde în stânga, iar în dreapta lățeste trotuarul, prin betonarea copacilor.

Zonele în care se risipesc 20 de milioane de euro sunt următoarele :Zona V-bd.Unirii-Burebista -Calea Dudești-Mihai Bravu-I.C.Brătianu-5,9 milioane euro / Zona VI -șos.Mihai  Bravu-Calea Vitan-bd. Energeticienilor -Fizicienilor -Splaiul Unirii-759.000 euro / Zona  IX-Fizicienilor -Camil Ressu -bd. Theodor Pallady -Splaiul Unirii -6,2 milioane de euro /  Xona XI-bd. 1 Decembrie 1918-Drumul Crivățului-Drumul Gura Racului -Drumul între Tarlale-șos.Gării Cățelu -șos Dudești Pantelimon -bd. Basarabia -7 milioane euro . Durata de realizare este de 180 de zile, potrivit hotărârilor aprobate.

 

 

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. Bai nene,20 mil.lei pentru BORDURI?…..si NOI facem foamea,NU avem bani de medicamente?….Doamne ,chiar le-a pierit mintile la asemenea primari!….acest NEGOITA ,credeam ca-i ceva de capul sau ,dar vad ca NU-I departe de VIDEANU!!!…..si a mai fost ales si Presedinte PSD Bucuresti!….eu cred ca PSD-ul cu asemenea OM ,va avea mult de pierdut ELECTORAL,va asigur eu,unul care am votat cu PSD-ul ,dar la cate GAFE face ,NU mai votez cu ei !…..nu mai sant EI cei din 2012 ,parca L-I s-a blocat gandirea ,nu alta!….pai banii astia ,baga-i nene,in locuinte si da la toti tinerii care au mare nevoie!….NU se pot casatori ca NU au locuinta!…eu cunosc familii care stau 6-8 insi in 2-3 camere ,din cauza asta NU se casatoresc!!……si ne mai plangem ca scade NATALITATE si NE invadeaza strainii musulmani!…..pe bune ,vreau NU vreau ,dupa mine CEL MAI BUN ROMAN care merita sa ne conduca ,am ajuns la concluzia dupa 25 de ani ,ca ESTE VADIM TUDOR!…..nu vine la putere santem terminati ca popor ……un pensionar care NU doresc sa apuc asemenea timpuri!…

  2. Faptul ca schimba iar bordurile, nu cred ca mai este o stire de senzatie. Toti cretinii care ajung primari vor sa-si lase ampretanta pe strazile capitalei. Problema cea mai mare este ca „taiat” din trotuare in zone cu trafic intens, iar asta se intampla cam peste tot in sectorul 3. De exemplu la policlinica TITAN, inainte de marea „borduriada” a actulului primar Negoita era un tortuar cu o latime de 3 metri, iar acum a mai ramas 1 metru pentr pietoni, asa ca dragi cretini care ajungeti primari printr-o intamplare nefericita, ganditi-va ca va veni si vremea sa iesim in strada pentru cat furati din banii publici. Nu stiu cum de fiecare primar de la sectorul 3 in ultimii ani, a avut firme de constructii si din cate se vede foarte prospere. Chiar nimeni din justitie nu se pooate autosesiza???????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.