ŞOC. Liderul clanului Sportivilor îşi bate iar joc de Poliţie! A dat petrecere cu artificii şi zeci de persoane! VIDEO

Poliţiştii au întocmit un dosar penal și au aplicat sancțiuni contravenționale, în urma unui eveniment privat, la care participau mai multe persoane.

La data de 11 ianuarie, polițistii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, pe raza comunei Frumușani, județul Călărași. La momentul sosirii echipajelor de poliție, au fost identificate 17 persoane. De asemenea, ulterior, au mai fost identificate încă 12 persoane care au participat la eveniment anterior intervenției.

Totodată, în cursul serii, un bărbat, în vârstă de 27 ani, a folosit artificii din categoria F3 în curtea locuinței unde a avut loc evenimentul. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”.

Până la acest moment, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.000 de lei.

Potrivit unor surse judiciare, petrecerea era organizată de Marius Emil Alecu (zis Bebino), în vârstă de 28 de ani, liderul Clanului Sportivilor. Acesta se afla în arest la domiciliu.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor și pentru sancționarea tuturor participanților. Au intervenit politiști din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, Politiei Orașului Budești, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

În conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private pe perioada stării de alertă.

VIDEO:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here