Fostul internaţional Ilie Dumitrescu, în panică: Fiul său, la un pas de puşcărie!

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu are emoţii uriaşe pentru fiul său.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis in judecata pentru trafic de droguri.

Sică a fost prins in timp ce vindea cocaina langa cafeneaua din apropierea Cheiul Dambovitei, care este proprietatea familie. Fostul jucător de la Viitorul a fost trimis in judecata pentru trafic intern de droguri de mare risc.

Prins când vindea cocaină

Procurorii DIICOT au finalizat pe 24 februarie rechizitoriul prin care Sica Dumitrescu si un militar sunt acuzati de trafic de droguri de mare risc si complicitate la trafic de droguri de mare risc. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins vanzand cocaina pe 18 ianuarie 2021, iar dosarul a fost inaintat catre Tribunalul Bucuresti. Sica Dumitrescu primea 1.350 de lei pentru o cantitate de cocaina.

„Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata, sub masura controlului judiciar, a unui numar de 2 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de trafic intern de droguri de mare risc si complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. Prin actul de sesizare s-a retinut faptul ca, la data de 14.01.2021, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Sectia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana desfasoara activitati de comercializare de cocaina pe raza municipiului Bucuresti”, arată DIICOT.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here