Fiul liderului trupei Direcţia 5 ar fi prizat cocaină cât pentru 5 consumatori la un loc! Ce riscă tânărul

Chitaristul Carmin Ionescu ar fi prizat o cantitate de cocaină atât de mare, încât ar fi ajuns pentru cinci consumatori la un loc, se arată în informațiile oferite de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București. Specialiștii au finalizat analizele și au comunicat concluziile polițiștilor care se ocupă de cazul fiului cel mare al liderului de la Direcția 5. Tânărul artist riscă acum să stea cinci ani după gratii.

În vârstă de 35 de ani, Carmin Ionescu a fost testat cu aparatul DrugTest vara trecută de o echipă de polițiști din București; rezultatul a fost pozitiv și el s-a ales cu dosar penal. La aproape jumătate de an de la incident, medicii legiști au finalizat analizele în cazul băiatului lui Marian Ionescu.

Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei „Direcția 5″, a fost prins drogat la volan, în dimineața zilei de duminică, 9 august, în jurul orei 00:51, potrivit unui comunicat al Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

Acesta a fost oprit în trafic, pentru un control de rutină, în zona Piața Presei Libere, fiind verificat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În acest caz s-a întocmit dosar penal.

Fiul cel mare al lui Marian Ionescu ar urma să fie trimis în judecată, iar pedeapsa prevăzută de lege este una dură: până la 5 ani de închisoare sau amendă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here