Fiul afaceristului Leo de la Strehaia, reţinut pentru înşelăciune

Fiul lui Leo de la Strehaia a fost reţinut luni seara pentru 24 de ore, fiind acuzat de înşelăciune, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Tânărul de 25 de ani, împreună cu un alt bărbat, ar fi păcălit un om de afaceri să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat după ce s-au prezentat sub identităţi false.
Poliţia Capitalei a transmis că, luni, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Sector 1 au prins în flagrant şase persoane, care, după ce au indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale, au încărcat 17 aparate de aer condiţionat, urmând să încarce alte câteva zeci, pe care le-au transportat pe raza unei localităţi din judeţul Ilfov, fiind prinşi de agenţi.

„Din cercetări, până la acest moment, a rezultat faptul că mai multe persoane, arogându-şi în fals calitatea de reprezentaţi a două societăţi comerciale, ar fi indus în eroare persoana vătămată, determinând-o să livreze de la punctul de lucru situat pe raza Sectorului 1, circa 150 de aparate de aer condiţionat, în valoare de 300.000 lei”, arată Poliţia Capitalei.

”Țepari” reținuți

Doi bărbaţi, în vârstă de 25 şi de 40 de ani, au fost reţinuţi în acest caz pentru înşelăciune. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că tânărul de 25 de ani reţinut pentru înşelăciune este fiul lui Leo de la Strehaia. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here