Cumpănaşu, făcut praf: Un corupt, un mizerabil, un om murdar!

Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu spune că un fost șef al SRI i-a sugerat să nu candideze la prezidențiale

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal, în vara anului 2019, a fost citat ca martor în procesul crimelor de la Caracal şi s-a şi prezentat astăzi la instanţă.

Bunicul Luizei Melencu – prima victimă a lui Dincă, s-a arătat, revoltat de situaţie, considerând că autorităţile tratează familia Luizei discriminatoriu.

Un nou termen în procesul crimelor de la Caracal care se judecă la Tribunalul Olt are loc astăzi, după ce cererea inculpatului Gheorghe Dincă de strămutare a dosarului a fost resăpinsă. La acest termen, printre martorii citaţi se numără şi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu – fata care a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată de un bărbat, într-o casă din Caracal. Prezenţa lui Cumpănaşu la proces a iscat, însă, o reacţie de revoltă din partea bunicului Luizei Melencu, cealaltă fată pe care Dincă este acuzat că a răpit-o, violat-o şi ucis-o. Stelian Iordache a declarat că familia sa este tratată discriminatoriu, asta după ce părţile din proces şi martorii au trecut prin filtrul de la intrare, pentru accesul în sală, însă bunicului Luizei nu i s-a permis accesul în acel moment.

CITEŞTE ŞI: Control la Jandarmeria Română care i-a oferit protecţie ca unui preşedinte de stat lui Alex Cumpănaşu, deşi minţise că a fost ameninţat!

Accesul în sală, pe ochi frumoşi

„Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte”, a declarat bunicul Luizei.

Doar un joc de imagine

Acesta l-a acuzat pe Cumpănaşu că tot ce face nu este decât un joc de imagine şi că nu ar fi interesat să se afle adevărul despre nepoata sa. „Dumneavoastră, dacă aţi fi în locul nostru… Ăsta e începutul, să vedm ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Caracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar”, s-a dezlănţuit Stelian Iordache la adresa lui Alexandru Cumpănaşu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here