Control la Jandarmeria Română care i-a oferit protecţie ca unui preşedinte de stat lui Alex Cumpănaşu, deşi minţise că a fost ameninţat!

Jandarmeria a intrat în vizorul Corpului de control al ministrului de Interne, care cercetează cum a ajuns instituția să-i ofere lui Alexandru Cumpănașu, în 2019, protecție și un autoturism de lux.

Ancheta Corpului de control a fost declanșată în urma unui raport din august 2020 al Curții de Conturi, care a stabilit o pagubă de 400.000 de lei în acest caz.

Ordinul creării dispozitivului de protecție a lui Alexandru Cumpănașu, care a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, după ce căpătat notorietate în urma mediatizării presupusei ucideri a nepoatei sale Alexandra Măceşanu de către Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal, a fost dat de Mihai Fifor, ministrul PSD de Interne la acel moment.

Cumpănașu s-a plâns atunci lui Mihai Fifor și în presă că ar fi fost amenințat și, ca urmare, a primit protecție oficială de la Ministerul de Interne. Ulterior, s-a constatat că nu există niciun dosar din care să reaiasă că spusele lui Cumpănaşu sunt reale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here