Anchetă de amploare în Poliţie! Garcea loveşte din nou: Mascaţii au ratat adresa

Poliția Română a anunțat, joi dimineața, că se fac verificări în cazul percheziției efectuate, ieri, la Clinceni, județul Ilfov, după ce mascații au intervenit la adresa greșită.

Descinderea făcea parte dintr-o acțiune amplă, în toată țara, a Direcției Transporturi de la Poliția Română, și de fapt polițiștii ar fi trebuit să intre la locuința din spate.

Se vor lua măsuri

„Conducerea Poliției Române a dispus verificări, prin specialiștii Direcției Control Intern, urmând ca, în baza verificărilor efectuate, să fie dispuse măsurile legale care se impun.”, se arată în comunicatul transmis, joi, de Poliția Română. Incidentul a avut loc, miercuri dimineața, în Clinceni, Ilfov, când mascații au intrat în altă curte decât trebuia.

În imaginile apărute în spațiul public se vede cum femeia strigă la forțele de ordine care părăseau locația că nu sunt capabile să găsească adresa corectă. Femeia a mai spus că a sunat la 112, dar la primul apel i-a fost închis telefonul. A chemat și ambulanța, fiica ei având nevoie de îngrijiri după ce a făcut un atac de panică.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here