Agentul României la CEDO acționează împotriva României și în favoarea lui Liviu Dragnea

PSDragnea nu vrea Paște cu Toader în Guvern
Foto: Iulia Scântei

Agentul României la CEDO este de fapt avocat pro Dragnea. Avocatul lui Sorin Oprescu în timpul anchetei de la DNA și mare parte din procesul de la Tribunalul București.

Hotnews.ro a dezvăluit faptul că avocatul României, Viorel Mocanu, acționează în favoarea lui Dragnea la CEDO. Agentul Romaniei la CEDO sustine plangerea depusa de Liviu Dragnea in loc sa apere interesele statului roman.

Amintim ca liderul PSD a depus o plangere la CEDO in 2017, prin care incearca sa scape de condamnarea definitiva din dosarul Referendumul (2 ani de inchisoare cu suspendare), care l-a impiedicat sa devina prim-ministru si care s-ar putea comasa cu o eventuala noua condamnare in dosarul “Bombonica”, aflat in fazele finale ale apelului la ICCJ.

HotNews a consultat documentele CEDO si dezvaluie intr-un amplu material publicat joi dimineata ca Viorica Dancila a dat-o afara pe Catrinel Brumar (agentul Romaniei la CEDO pana in februarie 2019) pentru a o inlocui cu Viorel Mocanu, iar acest tanar avocat nu a facut decat sa sustina argumentele lui Dragnea in fata Curtii Europene in detrimentul intereselor Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ