Drept la replică al Premium Auto

Premium Auto , filiera „Țiriac”, Țiriac Leasing

Premium Auto, importator al mărcilor Jaguar și Land Rover în România, ne-a remis un drept la replică referitor la articolul Mașini falsificate pe filiera „Țiriac”. „Băieții” de la RAR, chemați în dosarul penal. Land Rover confirmă frauda.

Precizăm că ziarul Cetățeanul a solicitat în repetate rânduri Premium Auto un punct de vedere anterior publicării articolului. Rămânem fideli misiunii noastre de informare corectă și completă a cititorilor.

Redăm integral punctul de vedere al Premium Auto referitor la articolul citat.

• Respectivul articol cuprinde afirmații false care dezinformeaza în mod deliberat publicul larg, afectând totodată imaginea publică a subscrisei;

• Considerăm că orice demers jurnalistic de investigație este binevenit atâta timp cât respectă cerințele  legii  și ale deontologiei  profesionale  specifice profesiei  de jurnalist;

• Libertatea presei și rolul jurnalistului în societate au fost în mod evident distorsionate prin redactarea acestui articol care, începând cu  titlul sau și terminând cu anumite fraze din conținut, afectează  grav  imaginea  publică  a subscrisei;

CONȚINUTUL RĂSPUNSULUI SUB FORMA REPLICII:

Din verificările efectuate, rezultă în mod cert faptul că autovehiculul cu serie de șasiu SALWA2KFOEA399779 a fost importat direct de la producătorul Jaguar Land Rover de către societatea noastră, Premium Auto, a fost omologat la R.A.R. și a fost vândut nou, în deplină conformitate  cu standardele producătorului  și cu prevederile  legale.

Din corespondența purtată cu producătorul Jaguar Land Rover, ulterior publicării articolului, rezultă fără echivoc faptul că seria de șasiu a mașinii în speță este poansonată cu caracterele specifice producătorului pentru mașini fabricate la dată respectivă, neputând astfel există niciun dubiu cu privire la autenticitatea și conformitatea seriei de șasiu a mașinii în cauza.

Potrivit celor de mai sus, afirmația cuprinsă în articol în sensul că „au fost vândute mașini falsificate” este în mod vădit falsă și tendențioasă, fiind făcută în mod nedisimulat cu unicul scop de a induce în eroare opinia publică.

Mai mult, din însuși conținutul articolului rezultă clar faptul că autovehiculul nu este o clonă, întrucât nu există o altă mașină în discuție, care eventual să fi avut aceleași caracteristici sau elemente de identificare.

Față de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a va chema în judecată pentru daune și va solicităm să publicați prezentul drept la replică în homepage-ul website-ului, în aceeași secțiune în care a fost publicat materialul inițial și totodată să corectați afirmațiile nereale și calomnioase aduse subscrisei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.