UPDATE Noul city-manager al lui Robert Negoiță e Honorius Circa, un fost pedelist

Honorius
Honorius Circa, viitorul „primar” din spatele lui Negoiță

Desemnarea noului „city-manager” al sectorului condus de Robert Negoiță a intrat în linie dreaptă, iar câștigătorul este dinainte cunoscut, ne-au mărturisit surse din Primăria Sectorului 3.

UPDATE Honorius Circa este noul administrator public (city-manager) al sectorului3, după ce a trecut proba scrisă „cu maximum de puncte”). Contracandidata sa, o doamnă „etern candidat” la funcții publice a picat la proba scrisă.

Cum s-a lepădat Honorius Circa de procesul împotriva primarului Negoiță

Fost membru PDL, Honorius Circa este unul dintre cei doi consilieri locali PDL de la Sectorul 3 care au reclamat lucrările ilegale ale primarului Robert Negoiță, apoi au trecut în barca Puterii PSD și o duc mult mai bine. 

La data de 23.01.2014 , un grup de cinci (5) consilieri locali PDL din Sectorul 3, au depus la Tribunalul municipiului București  o solicitare de anulare a unei hotărâri de Consiliu Local (360/31.10.2013) care a permis efectuarea de lucrări ilegale pe bulevardul Unirii, de către subalternii primarului Robert Negoiță. Cei cinci consilieri PDL, Circa Adrian Honorius, Ciudomirov Mihai, Fătu Adrian, Niță Alina și Inocențiu Voinea, au reclamat atunci ca ilegale lucrările de pe Bulevardul Unirii (dovedite ilegale de Curtea de Conturi), dar și lucrările de lângă Tribunalul Municipiului București:În plus (…) Ministerul Justiţiei deţine drept de administrare a terenului perimetral Tribunalului Bucureşti din Bd. Unirii nr. 37. (…) Consiliul Local al sectorului 3 a devenit, în acest fel, părtaş la ilegalităţile girate de Robert Negoiţă (…), prin faptul că nu se pot aloca sume de bani publici unor obiective neaflate în patrimoniu”.

Nouă luni mai târziu, pe 31 octombrie 2014 , doi dintre consilierii PDL, Circa Adrian Honorius și Ciudomirov Mihai nu și-au mai completat solicitarea către instanță cu documente, în termenul prevăzut de lege. Asrtfel ei au ieșit discret din cauză, iar apoi au „pășit” în barca puterii pesediste.

Prețul seducției – funcții pesediste

Honorius  Circa a ajuns comisar șef al Comisariatul Municipiului Bucureşti al Gărzii Naţionale de Mediu, instituție ce este abilitată să controleze respectarea legislației specifice, inclusiv pentru lucrările de pe bd. Unirii și cele din fața Tribunalului București! Apoi, atât el, cât și Ciudomirov au fost aleși consilieri generali ai Capitalei, pe listele PSD. Acum, Honorius Circa ar putea chiar să cumuleze funcția de city-manager cu aceea de consilier general! ”Deoarece funcția de administrator public este una contractuală, nu intră în incompatibilitate cu aceea de consilier general, dar va risca să intre în conflict de interese ori de câte ori va trebui să voteze hotărâri ale Consiliului General care au legătură cu Sectorul 3”, ne-au dezvăluit surse din PSD. Aceleași surse ne-au povestit și despre o posibilă incompatibilitate, din trecut, a candidatului, care ar putea să-i afecteze, în viitor, funcțiile publice deținute. Păstrăm pentru moment, tăcerea asupra acestui risc de incompatibilitate, pentru a nu acuzați că am vrea să influențăm rezultatul concursului, oricât de formal ar fi acesta (potrivit surselor)!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.