Dovada că Negoiță a cheltuit milioane de euro ilegal

Robert Negoiță
Sala Polivalentă
Robert Negoiță a vrut să distrugă un parc, ca să construiască ilegal o Sala Polivalentă

Edilul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță a  încercat să scape de ilegalitatea făcută de bulevardul Unirii, unde a angajat lucrări ilegale de milioane de euro, plătite din vistieria Sectorului 3.

Concret, pe data de 2 februarie aleșii generali ai Capitalei au primit o cerere din partea Primăriei Sectorului 3 al Capitalei prin care edilul Robert Negoiță cere consilierilor generali să îi dea în administrare bulevardul Unirii, zona cuprinsă între I.C Brătianu și Piața Alba-Iulia, pe motiv că vrea să amenajeze zona.

Primăria Sectorului 3 a amenajat trotuare aflate în administrarea primăriei Capitalei  și spații verzi în 2014 și 2013. Sorin Oprescu a susținut, în august 2014, că edilul Sectorului 3 i-ar fi cerut autorizaţie doar pentru înălţarea bordurilor, însă Robert Negoiţă ar fi trecut apoi la amenajări complexe.

Nemulţumit că a trecut peste cuvântul său, Sorin Oprescu l-a amendat pe edilul Robert Negoiţă de trei ori, pentru lucrările de pe un sens al bulevardului. Cu toate acestea, reparaţiile continuă şi pe cealaltă parte. Numai că acum, tot el a cerut aleșilor generali să aprobe trecerea zonei de la Administrația Strazilor in administrarea Primăriei Sectorului 3.

Juristul Municipalității: este ilegală trecerea la Primăria Sectorului 3

În timp ce edilul-șef a cerut aleșilor să voteze trecerea zonei în administrarea lui Negoiță, directorul departamentului Juridic al Primăriei Capitalei, Adrian Iordache, a explicat că nu este legală trecerea zonei în administrarea edilului Sectorului 3.

Pe 16 octombrie 2014, edilul a cerut aleșilor locali să aprobe cheltuirea a aproximativ 8,7 milioane de euro pentru amenajarea Bulevardului Unirii din Capitală. Cererea edilului a venit după ce s-a reamenajat jumătate din acest bulevard. Acum, inspectorii Curții de Conturi a României au luat la puricat investiția.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here